اولین لپ تاپ مقاوم نظامی تولید شد

فروشگاه آنلاین

برنامه نویسی VB

جاوا وب

 
درباره وبلاگ


سلام به شما دوستان عزیز به امید لحظات عالی برای همه . لطفا به ارشیو موضوعی ما سر بزنید. مارو از نظر خود با خبر نگه دارید. تشکر


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 22
بازدید ماه : 37
بازدید کل : 133174
تعداد مطالب : 75
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

شنبه 13 فروردين 1390برچسب:, :: 1:18 ::  نويسنده : مصطفی
اولین لپ تاپ مقاوم نظامی تولید شد

این لپ تاپ قدرتمند مطابق با خصوصیات ارتش آمریکا طراحی شده و به منظور استفاده دامنه محدودی از کاربران نظیر نظامیها و فرماندهان ارتشی طراحی و تولید شده است.

لپ تاپ Latitude E6400 XFR دل توانایی مقاومت در برابر جریانهای شدید باد و باران را با شدتی برابر 112 کیلومتر بر ساعت داشته و دامنه عملیاتی حرارتی آن از منفی 20 درجه تا 145 درجه فارنهایت اعلام شده است. در عین حال این لپ تاپ در ارتفاع 4 هزار و 572 متری می تواند به مدت 1 ساعت مورد استفاده قرار گیرد.

حداکثر ارتفاع ایمنی که در صورت سقوط آسیبی به لپ تاپ وارد نخواهد آورد 1.21 متر در زمان خاموشی و 91 سانتیمتر در زمان روشن بودن خواهد بود. نمایشگر لپ تاپ نیز به دلیل پوشش داده شدن توسط لایه ای مقاوم تحمل ضربه و لرزش شدید را خواهد داشت.

در کنار نمایشگر مقاوم کل بدنه لپ تاپ نیز توسط قالبی از زره بالستیک پوشش داده شده است که از استحکام بالایی برخوردار است. در کنار تمامی تجهیزات استحکامی، این لپ تاپ از ابزار رایجی مانند کارت خوان داخلی هوشمند و پورت یو اس بی نیز برخوردار است.

این محصول اولین نمونه از لپ تاپ های مقاوم است که توسط شرکت دل و در رقابت با شرکتهای پاناسونیک و لنوو ارائه شده است. این شرکت که عنوان دومین شرکت بزرگ تولید کننده لپ تاپ در جهان را به خود اختصاص داده است تاکنون تنها نمونه ای از لپ تاپ های نیمه مقاوم- Latitude E6400 ATG- را ارائه کرده بود.

بر اساس گزارش پی سی ورلد، Latitude E6400 XFR به پردازشگر دو هسته ای اینتل، نمایشگر 14 اینچی، کارت گرافیک تحت پوشش رم 8 گیگابایتی، حافظه 120 گیگابایتی، ویندوز ویستا ، سیستم وای- فای، جی پی اس مجهز است.

این لپ تاپ که وزنی بالغ بر 3.87 کیلوگرم دارد با قیمت 4 هزار و 300 دلار در ایالات متحده و برخی از کشورهای اروپایی و کانادا در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب